Jótékonyság Ízei Kóstoló Sorozat

A jótékonysági kóstoló sorozatot azzal a céllal hoztuk létre, hogy alapítányoknak és egyesületeknek rendezzünk anyagi gyűjtést. Olyan eseményeket szervezünk, ahol az adományozók és résztvevők interaktívabb módon találkozhatnak a támogatott alapítvánnyal. A gasztronómia minden esetben jelen van és lesz ezeken a kóstolókon - van, hogy borkóstoló, de tervezünk pl. fagylaltozást vagy pikniket, hogy minden generációt be tudjunk vonni az élménybe.

Kövesd Instagram oldalunkat, és kísérd figyelemmel kezdeményezésünket!

Instagram

Korábbi rendezvényeink összefoglalói

2024. május 12. Fogadjörökbe Alapítvány

Első kóstolónk alkalmával a Fogadjörökbe Alapítványnak gyűjtöttünk, akik kutyák mentésével és örökbeadásával foglalkoznak. Eseményünket stratégiai partnereink támogatása nélkül nem lettünk volna képesek ilyen színvonalon teljesíteni - ők mind saját tevékenységükkel járultak hozzá az eseményhez: youHU! Design, Országos Bortúra, Borguru. Helyszín partnerünk a csodálatos Tati étterem volt, partner borászatink pedig a Balassa Bor, Cseri Pincészet, Hernyék Birtok, Ruppert Borház, Somlói Vándor Pince és a Vylyan Pincészet és Szőlőbirtok. Az alapítvány számára 554.700 Ft-t sikerült gyűjtenünk, amit nagyrészt főtámogatóinknak köszönhetünk (X-SIGHT Kft, Tökéletes Arc Klinika, Kreatív Mozi Műhely), akik legalább 100.000 Ft értékben támogatták az alapítványt. 

Szívesen dolgoznál velünk?

Alapítványt, egyesületet képviselsz? Helyszínnel, pincészettel vagy olyan termékkel, szolgáltatással rendelkezel, amivel támogatnád kezdeményezésünket? Írj emailt a hello@vinumvoyage.com email címre! Szeretettel várjuk jelentkezésed!