Kinga és Marci

Vinum Voyage

Szerencsés vagyok, mert a borok és a gasztronómia világa mindig is az életem részét képezték. Már kisgyerekként a konyhában sürögtem-forogtam, amikor a szüleim főztek. Nagyszüleimmel együtt szedtük a málnát a kertben, amit utána közösen varázsoltunk a világ legízletesebb lekvárjává. Családommal gyakran jártuk a világot, így mindig új ízeket és ezáltal új kultúrákat ismertünk meg. Bejártuk Magyarország nagyobb borvidékeit is. Életem első borélménye otthon, egy hétköznapi vacsora után talált rám, amikor kaphattam egy korty St. Andrea Akutyafáját és kipróbáltam a bort különböző sajtokkal, gyümölcsökkel. Ekkor indultam el az úton, amin azóta is járok, így töltöttem el egyetem mellett egy évet a Bortársaságnál, ahol nagyon sokat tanultam és szilárd alapokra helyeztem addigi tudásom. Későbbi munkahelyeimen rendszeresen tartottam kóstolókat kollégának és barátoknak, és sikeresen teljesítettem a WSET 2-es szintjét. Emellett őszinte érdeklődés és tisztelet köt a témakörhöz, ami mindig tartogat valamilyen újdonságot számomra. Ennek a végtelen útnak a következő mérföldköve a Vinum Voyage. Célom, hogy azt az alázatot és szeretetet adjam tovább, amire engem neveltek és amit a mai napig érzek a borok és a gasztronómia iránt. Köszönöm, hogy itt vagy!

Kiss Marci

Edukatív, boros és gasztrós tartalomért látogass el a Vinum Voyage közösségi média felületeire. Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, Spotify

Email: hello@vinumvoyage.com

Telefonszám: +36 30 612 6978

Partnereink

Legyen az rendezvényhelyszín, applikáció, magazin, étterem, borbár, borászat, szállás vagy bármi más, ők azok akikkel közösen teremtünk értéket.

 • Tasting Room

  Családias hangulatú rendezvényhelyszín a bulinegyedben, ami tökéletes teret ad a Vinum Voyage kóstolók számára. Ültetett kóstolók, nagy és minden székről jól látható kijelző várja a kóstoló résztvevőit. A borok mellett a végtelennek tűnő rövidital felhozatal mindig a segítségünkre siet.

  Elérhetőség 
 • Országos Bortúra

  "Borélmények a zsebedben" 

  Boros és gasztrós rendezvényeket népszerűsítő telefonos alkalmazás. Egyszerű keresés időpont vagy helyszín alapján, jegyvásárlás pár kattintással és értékelési lehetőség.

  Elérhetőség 
 • youHU! Design

  A youHU! használati tárgyak, bútorok, lámpák, otthoni kiegészítők tervezésével és kivitelezésével foglalkozik különös hangsúllyal az italgasztronómiát érintő területekre.

  Elérhetőség 
 • Vincells - Stílusos Borimádók Magazin

  Az egész világon egyedül a Vincells készít prémium minőségű, nemesfém ékszereket valódi borból. Izgalmas, edukációs borkóstolóikkal, teljes körű bormarketing szolgáltatásaikkal és Stílusos Borimádók online magazinjukkal a borkultúra lelkes népszerűsítői.

  Elérhetőség 
 • Nuances De France

  Kistermelői champagne importőr. Úgy gondoljuk nincs szükség olyan különleges alkalomra, mint egy születésnap, esküvő vagy Szilveszter ahhoz, hogy champagne-t igyunk. Egy családi grillezés, koccintás a párunkkal egy hosszú nap után, vagy egy rögtönzött baráti összejövetel hasonlóan jó ok az ünneplésre és egy palack kinyitására.

  Elérhetőség 
 • Kiss-Henézi Guesthouse Mád

  Szálláspartnerünk Mádon, a Tokaj-Hegyalja borvidék szívében. Számtalan borászat, étterem és üzlet séta távolságra található a jól felszerelt szállástól, ahol 10 fő kényelmesen elfér. A jacuzzi és szauna már csak ráadás.

  Elérhetőség 
 • Kiss-Henézi Guesthouse Keszthely

  Szálláspartnerünk Keszthelyen. Központi elhelyezkedése miatt éttermek, borbárok és a Balaton is séta távra található. A környező borászatok is könnyedén megközelíthetők.

  Elérhetőség 
 • N28 Wine and Kitchen

  Kóstolóink egyik helyszíne remek konyhával, választékos borsorral. Igényes helyszín nyilvános és privát kóstolóink lebonyolítására.

  Elérhetőség 
 • Fogadjörökbe Alapítvány

  Elérhetőség 
 • Tati Budapest

  Elérhetőség 
 • Vince Magazin

  Elérhetőség