Indul az utazás.

Indul az utazás.

Üdvözöllek a Vinum Voyage-n!
Örömmel jelentem be, hogy végre elérkezett az a pillanat, amire már hosszú évek óta vágytam - itt a Vinum Voyage honlapja! Szívből örülök, hogy végre valóra vált ez az álom, és lehetőségem nyílik megosztani a borkóstolás, gasztronómia és az utazás iránti szenvedélyemet veletek.


Az indulás öröme
Az online térben való jelenlét már régóta lebegett a fejem felett. Szenvedélyem a borkóstolás és az új ízek felfedezése. Ez mindig arra ösztönzött, hogy valami olyat hozzak létre, ahol az emberek egyszerre szórakozhatnak és tanulhatnak. Úgy érzem, most eljött az idő, hogy a Vinum Voyage révén ez a lehetőség elérhető legyen mindenkinek.


Mit kínálok?
A honlapon keresztül mostantól ingyenes online konzultációkat kínálok borkóstolókra, rendezvényekre és gasztrotúrákra, legyen az privát vagy céges esemény. Ezenkívül lehetőség nyílik a közelgő nyilvános Vinum Voyage borkóstolókra történő jegyvásárlásra is.


Meglepetés a Hűséges Olvasóknak
Azoknak, akik feliratkoznak a Vinum Voyage hírlevélre meglepetésben lesz részük a közeljövőben. Szeretném megköszönni hűségüket, egy kis ajándékkal kifejezni hálámat.
 
Az új honlappal izgalmas tervek és újdonságok várnak mindannyiunkra. Ne feledjétek, mindig nyitott vagyok az új ötletekre és javaslatokra, hogy az oldal a lehető legjobban szolgálja az érdeklődőket. Legyetek részesei az új fejezetnek!
Köszönöm, hogy itt vagytok, és a Vinum Voyage csapat nevében üdvözöllek benneteket!

Vissza a blogba